Skip to main content

This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

Anouk Roelings
Anouk Roelings
2024-04-15
Vanuit een periode waarin ik op verschillende vlakken een lichamelijke maar af en toe ook geestelijke disbalans ervaarde, ben ik enorm zoekende geweest in wat heeft mijn lichaam nodig en wat zijn gewoonten die mijn disbalans alleen maar meer bevorderen. Het contact met Kayleigh heeft me veel houvast gegeven maar vooral met kleine/concrete tips meteen aan de slag te kunnen gaan. Het hormoon analyse gesprek heb ik als een zeer oprechte samenkomst ervaren. Een gesprek waarin Kayleigh oprecht kijkt naar waar sta ik nu en vanuit daar de begeleiding om de tools die ze me heeft aangereikt op een rustige manier te gaan integreren. Als opvolging van het gesprek blijven we in contact en is ze er altijd om extra sturing te geven. Voor alle vrouwen die onverklaarbare symptomen ervaren, gun ik iedereen een Kayleigh om verheldering te krijgen in wat jouw lichaam nodig heeft. Ik ben dus enorm dankbaar voor het contact met Kayleigh!
Isabelle Roos
Isabelle Roos
2024-04-05
Enorm fijn gesprek gehad met Kayleigh. Na het invullen van een paar vragenlijsten, heeft ze ruim de tijd genomen om naar mijn klachten te luisteren en me uitvoerig uit te leggen wat welk hormoon voor je doet en geadviseerd op welke manier ik een disbalans in mijn hormonen kan herstellen. Dankjewel Kayleigh!
Iris Biesmans
Iris Biesmans
2024-03-29
Heel fijne, aangename consulatie gehad. Kayleigh straalt een zekere rust en openheid uit waardoor je een aangenaam en eerlijk gesprek kunt voeren. Elke vraag heeft ze kunnen beantwoorden, gevolgd door een uitgebreid verslag met nuttige tips en tricks die meteen inzetbaar zijn in mijn dagelijks leven. Zeker aan te raden!
N J.
N J.
2024-03-24
Onlangs heb ik een hormoonanalyse gedaan bij Kayleigh. Er wordt grondig gekeken naar welke hormonen in/uit balans zijn en welke klachten daaruit kunnen voortkomen. Het heeft mij enorm veel inzicht gegeven over mijn eigen gezondheid en wat ik kan veranderen om mijn lichaam meer in balans te krijgen. Het was een hele fijne sfeer met alle ruimte voor vragen en koppeling naar persoonlijke situatie! Als je vage klachten hebt en denkt dat deze wellicht hormoon gerelateerd zijn, zou ik zeker eens een analyse laten uitvoeren door Kayleigh! πŸ₯°
Solange Jungschleger
Solange Jungschleger
2024-03-14
Vandaag een hormoonanalyse gehad bij Inner Healths. Het was ontzettend interessant, veel geleerd en vooral veel handvaten gekregen om zelf aan de slag te gaan ermee. Het is heel persoonlijk, alles wordt echt op jou afgestemd. Zeker een aanrader! Het 10 weken traject lijkt me ook heel waardevol. En Kayleigh is een top coach!