Skip to main content

Samen gaan we voor een
blijvend resultaat

Hormoon expert & voedingsdeskundige

Kayleigh Plantaz

Ik heb altijd al een passie voor gezondheid, voeding en leefstijl. Ik vind het mooi om te zien dat kleine aanpassingen in je huidige leefstijl veel verandering kunnen brengen in je algemene gezondheid en welzijn.

Voor mij gaat het niet om het volgen van (TikTok) trends, maar om het terugkeren naar de basis van welzijn door middel van de juiste voeding, routines en leefstijlkeuzes.

Mensen helpen, inspireren, begeleiden en motiveren op weg naar de beste versie van zichzelf geeft mij energie. Ik geloof in het begeleiden van anderen naar hun gezondste zelf, zodat ze meer rust, vertrouwen en plezier kunnen ervaren in hun leven en lichaam.

Grenzen & prioriteiten

Bij mij staat het stellen van grenzen en het prioriteren van zelfzorg bovenaan. Want hoe kun je voor anderen zorgen als je niet eerst goed voor jezelf zorgt? Dit heb ik zelf doorheen de jaren maar al te goed ervaren. Te vaak negeerde ik mijn eigen grenzen en zag ik mezelf niet als prioriteit. Juist door dit te gaan inzien en hier verandering in te brengen leef ik nu het leven dat écht bij mij past en waar ik gelukkig van word. Dit geeft zo veel rust en die rust gun ik jou ook.

Ik ben ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak en begeleiding essentieel zijn op weg naar een gezonder leven. Geen enkel individu is hetzelfde, daarom is het belangrijk om een benadering te vinden die past bij jouw unieke behoeften en doelen.

Weet dat al deze vervelende kwaaltjes, onzekerheden en negatieve gevoelens er niet zomaar bij horen omdat we vrouw zijn en dat het zoveelste crashdieet je echt niet verder zal gaan helpen. In mijn aanpak gaan we voor de winst én blijvend resultaat, want dat is waar ik naartoe werk een nieuwe levensstijl waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

Samen kunnen we stappen zetten richting een gezondere levensstijl, waarbij je je krachtiger, energieker en meer in balans zult voelen. Hierdoor ervaar je innerlijke rust in jezelf en zie je eindelijk die krachtige, sexy vrouw die in jou schuilt!

Dus, als je klaar bent om jezelf op nummer één te zetten en te investeren in je gezondheid en welzijn, ben ik hier om je te begeleiden. Laten we samen werken aan het realiseren van jouw doelen en het creëren van een leven waarin je straalt van binnenuit. Neem gerust contact met me op, en laten we aan de slag gaan!

Let's connect

Heb je het gevoel dat je altijd aanstaat? Heb je last van vermoeidheid of lukt het maar niet om die extra kilo’s kwijt te raken? Ben je vaak niet te genieten gedurende je cyclus en zijn je cravings naar zoet niet in bedwang te houden?

Plan een adviesgesprek
Anouk Roelings
Anouk Roelings
2024-04-15
Vanuit een periode waarin ik op verschillende vlakken een lichamelijke maar af en toe ook geestelijke disbalans ervaarde, ben ik enorm zoekende geweest in wat heeft mijn lichaam nodig en wat zijn gewoonten die mijn disbalans alleen maar meer bevorderen. Het contact met Kayleigh heeft me veel houvast gegeven maar vooral met kleine/concrete tips meteen aan de slag te kunnen gaan. Het hormoon analyse gesprek heb ik als een zeer oprechte samenkomst ervaren. Een gesprek waarin Kayleigh oprecht kijkt naar waar sta ik nu en vanuit daar de begeleiding om de tools die ze me heeft aangereikt op een rustige manier te gaan integreren. Als opvolging van het gesprek blijven we in contact en is ze er altijd om extra sturing te geven. Voor alle vrouwen die onverklaarbare symptomen ervaren, gun ik iedereen een Kayleigh om verheldering te krijgen in wat jouw lichaam nodig heeft. Ik ben dus enorm dankbaar voor het contact met Kayleigh!
Isabelle Roos
Isabelle Roos
2024-04-05
Enorm fijn gesprek gehad met Kayleigh. Na het invullen van een paar vragenlijsten, heeft ze ruim de tijd genomen om naar mijn klachten te luisteren en me uitvoerig uit te leggen wat welk hormoon voor je doet en geadviseerd op welke manier ik een disbalans in mijn hormonen kan herstellen. Dankjewel Kayleigh!
Iris Biesmans
Iris Biesmans
2024-03-29
Heel fijne, aangename consulatie gehad. Kayleigh straalt een zekere rust en openheid uit waardoor je een aangenaam en eerlijk gesprek kunt voeren. Elke vraag heeft ze kunnen beantwoorden, gevolgd door een uitgebreid verslag met nuttige tips en tricks die meteen inzetbaar zijn in mijn dagelijks leven. Zeker aan te raden!
N J.
N J.
2024-03-24
Onlangs heb ik een hormoonanalyse gedaan bij Kayleigh. Er wordt grondig gekeken naar welke hormonen in/uit balans zijn en welke klachten daaruit kunnen voortkomen. Het heeft mij enorm veel inzicht gegeven over mijn eigen gezondheid en wat ik kan veranderen om mijn lichaam meer in balans te krijgen. Het was een hele fijne sfeer met alle ruimte voor vragen en koppeling naar persoonlijke situatie! Als je vage klachten hebt en denkt dat deze wellicht hormoon gerelateerd zijn, zou ik zeker eens een analyse laten uitvoeren door Kayleigh! 🥰
Solange Jungschleger
Solange Jungschleger
2024-03-14
Vandaag een hormoonanalyse gehad bij Inner Healths. Het was ontzettend interessant, veel geleerd en vooral veel handvaten gekregen om zelf aan de slag te gaan ermee. Het is heel persoonlijk, alles wordt echt op jou afgestemd. Zeker een aanrader! Het 10 weken traject lijkt me ook heel waardevol. En Kayleigh is een top coach!