Skip to main content

Jouw weg naar gezondheid start hier

€ 647,00 (mag in termijnen)

Reset je hormonen traject

In dit 10-weeks programma gaan we je hormonen resetten en je lichaam terug in balans brengen. Klachten zullen verdwijnen, je zal je energieker en gelukkiger gaan voelen. Gewicht verliezen lukt weer en je weet wat dé manier voor jou is om je lichaam voor je te laten werken. Dit 10-weeks programma gaat effect hebben op de rest van je leven.

Het programma

 • Hoe werken onze hormonen in de basis?
 • Herken je klachten en hormonale disbalans
 • Insuline en vasten volgens je cyclus
 • Alles over oestrogeen, progesteron en testosteron
 • Je darmen en lever; de basis voor je hormoonbalans
 • Je cyclus
 • Mindset
 • Voeding voor ons brein en meer energie / focus
 • Krijg plezier en werk mét je hormonen
 • Je hormonen zijn in balans. En nu?

Bij dit traject ontvang je

Hormoonanalyse

In de 1e coachingsessie bespreken we jouw hormonale status. Welke hormonen uit balans zijn, welke klachten dit kan veroorzaken en hoe we dit stapsgewijs in balans gaan brengen.

Reset je hormonen werkboek

Je ontvangt een werkboek met het 10-weeks programma. Dit boek kun je nadien ook nog altijd als naslag werk gebruiken. Op deze manier kun je alle informatie rustig in je opnemen op jouw tempo.

Reset je hormonen receptenboek & weekmenu's

Je ontvangt een receptenboek vol hormoonproof gerechten en 10 weekmenu’s met boodschappenlijstjes.

4 coachingsessies

4 sessies van 60 min t.w.v. €95,- per sessie.

 1. Hormoonanalyse

 2. Darm- & lever gezondheid

 3. Bravermantest & suppletieadvies

 4. In balans. En nu?

Darm- en lever gezondheid in kaart brengen

Door middel van verschillende vragenlijsten komen we erachter of er een verstoring in de darmen/ lever is of eventueel een lekkende darm. Dit is van essentieel belang bij het herstellen van onze hormonen/ gezondheid.

Bravermantest

Met deze test brengen we je neurotransmitters in kaart. Op die manier zien we waar je een eventueel tekort hebt of waar je op dit moment extra ondersteuning kan gebruiken.

Suppletie advies

Je krijgt advies over welke supplementen goed zijn, waar je op moet letten en welke supplementen in jouw situatie ondersteunend kunnen zijn.

Persoonlijke begeleiding via mail en/of WhatsApp

Tijdens het programma en tussen de coachingsesses in mag je altijd je vragen stellen per mail of WhatsApp en ik beantwoord deze z.s.m.

Bonus: koude training en ademhaling

Je leert het voordeel van koude training, hoe je dit kunt opbouwen en de kracht van een goede ademhaling.

Extra: aanvullend onderzoek op aanvraag

Aanvullende testen (vetzuren, hormoon, darm, vitamine, intolerantie, schildklier, etc.) mogelijk in overleg.

€190,-

Hormoonanalyse

Ontdek welke hormonen bij jou uit balans zijn en wat dit voor jouw lichaam zal betekenen. Je komt erachter waarom je bepaalde klachten hebt en wat je eraan kan doen. In één uur bespreken we jouw hormoon status en geef ik je adviezen gebaseerd op je uitslag. Tenslotte ontvang je een adviesrapport.

Bij dit traject ontvang je

Hormoonanalyse

In deze coachingsessie bespreken we jouw hormonale status. Welke hormonen uit balans zijn, welke klachten dit kan veroorzaken en hoe we dit stapsgewijs in balans kunnen brengen.

1 coachingsessie

1 sessie van 60 min t.w.v. €95,-

Persoonlijk adviesrapport

Na afloop ontvang je een adviesrapport op maat, zodat je hier zelf mee aan de slag kunt.

Extra: aanvullend onderzoek op aanvraag

Aanvullende testen (vetzuren, hormoon, darm, vitamine, intolerantie, schildklier, etc.) mogelijk in overleg.

€295,-

Hormoonanalyse + Vetzuurmeting

Ontdek welke hormonen bij jou uit balans zijn en wat dit voor jouw lichaam zal betekenen. Je komt erachter waarom je bepaalde klachten hebt en wat je eraan kan doen. In één uur bespreken we jouw hormoon status en geef ik je adviezen gebaseerd op je uitslag. Daarnaast doen we een vetzuurmeting, die kan jezelf thuis uitvoeren met mijn instructies.

De vetzuurmeting geeft inzicht in 11 essentiële vetzuren. De test geeft inzicht in jouw persoonlijke verhouding omega 6 : 3, dit zegt veel over jouw (cel)gezondheid. De uitslag bespreken we samen en je ontvangt een adviesrapport op maat.

Bij dit traject ontvang je

Hormoonanalyse

In deze coachingsessie bespreken we jouw hormonale status. Welke hormonen uit balans zijn, welke klachten dit kan veroorzaken en hoe we dit stapsgewijs in balans kunnen brengen.

2 coaching sessies

Twee sessies van 60 min t.w.v. €95,-

Sessie 1: hormoonanalyse

Sessie 2: uitslag vetzuurmeting

Vetzuurmeting

Je krijgt deze test thuis geleverd. Ik geef je duidelijke instructies over hoe je de test kunt afnemen en wat de vervolg stappen zijn. Na een aantal weken ontvangen we jouw uitslag, deze zullen we samen bespreken en ik geef je tips om dit te verbeteren.

Persoonlijk adviesrapport

Na afloop ontvang je een adviesrapport op maat, zodat je hier zelf mee aan de slag kunt.

Extra: aanvullend onderzoek op aanvraag

Aanvullende testen (hormoon, darm, vitamine, intolerantie, schildklier, etc.) mogelijk in overleg.

Prijs op aanvraag

Laboratoriumonderzoek

Uit de hormoonanalyse en de aanvullende vragenlijsten die ik gebruik kan ik al heel veel informatie halen. Maar af en toe is het nodig om nog extra onderzoek te laten doen (bloed, speeksel, urine) om jouw huidige waardes en disbalansen verder in kaart te brengen. Denk hierbij aan je celgezondheid, intoleranties, vitamine tekorten, schimmels- & parasieten, maar ook je hormonale status kan verder in kaart gebracht worden. Hiervoor werk ik samen met officiële laboratoriums in NL.

Mogelijke testen

Vetzuurmeting (celgezondheid)

Met deze test meten we de verhouding omega 6 : omega 3. Een gezonde verhouding is nodig om jouw celgezondheid optimaal te houden. Tegenwoordig hebben veel mensen last van chronische ontstekingen door een te hoge aanwezigheid van omega 6 in het lichaam.

Hormoon testen

Via een speekseltest kunnen we jouw hormonale waardes in kaart brengen. Zo weten we precies welke hormonen uit balans zijn en wat de waardes zijn.

Darmonderzoek

Heb je last van vreemde klachten of huidproblemen zoals eczeem of schimmelinfecties. Grote kans dat dit door jouw darmgezondheid wordt veroorzaakt. Dit kunnen we met de juiste voeding en leefstijl goed herstellen.

Schildklieronderzoek

In dit onderzoek wordt gekeken naar de hoeveelheid TSH, FT3 en FT4 in het bloed. Dit geeft inzicht in de gezondheid/ werking van de schildklier.

Je ontvangt:

 • De test (vingerprik) (om thuis uit te voeren)
 • 1 Coachingsessie om de uitslag te bespreken + advies

Prijs: €145,- 

Let's connect

Heb je het gevoel dat je altijd aanstaat? Heb je last van vermoeidheid of lukt het maar niet om die extra kilo’s kwijt te raken? Ben je vaak niet te genieten gedurende je cyclus en zijn je cravings naar zoet niet in bedwang te houden?

Plan een adviesgesprek
Anouk Roelings
Anouk Roelings
2024-04-15
Vanuit een periode waarin ik op verschillende vlakken een lichamelijke maar af en toe ook geestelijke disbalans ervaarde, ben ik enorm zoekende geweest in wat heeft mijn lichaam nodig en wat zijn gewoonten die mijn disbalans alleen maar meer bevorderen. Het contact met Kayleigh heeft me veel houvast gegeven maar vooral met kleine/concrete tips meteen aan de slag te kunnen gaan. Het hormoon analyse gesprek heb ik als een zeer oprechte samenkomst ervaren. Een gesprek waarin Kayleigh oprecht kijkt naar waar sta ik nu en vanuit daar de begeleiding om de tools die ze me heeft aangereikt op een rustige manier te gaan integreren. Als opvolging van het gesprek blijven we in contact en is ze er altijd om extra sturing te geven. Voor alle vrouwen die onverklaarbare symptomen ervaren, gun ik iedereen een Kayleigh om verheldering te krijgen in wat jouw lichaam nodig heeft. Ik ben dus enorm dankbaar voor het contact met Kayleigh!
Isabelle Roos
Isabelle Roos
2024-04-05
Enorm fijn gesprek gehad met Kayleigh. Na het invullen van een paar vragenlijsten, heeft ze ruim de tijd genomen om naar mijn klachten te luisteren en me uitvoerig uit te leggen wat welk hormoon voor je doet en geadviseerd op welke manier ik een disbalans in mijn hormonen kan herstellen. Dankjewel Kayleigh!
Iris Biesmans
Iris Biesmans
2024-03-29
Heel fijne, aangename consulatie gehad. Kayleigh straalt een zekere rust en openheid uit waardoor je een aangenaam en eerlijk gesprek kunt voeren. Elke vraag heeft ze kunnen beantwoorden, gevolgd door een uitgebreid verslag met nuttige tips en tricks die meteen inzetbaar zijn in mijn dagelijks leven. Zeker aan te raden!
N J.
N J.
2024-03-24
Onlangs heb ik een hormoonanalyse gedaan bij Kayleigh. Er wordt grondig gekeken naar welke hormonen in/uit balans zijn en welke klachten daaruit kunnen voortkomen. Het heeft mij enorm veel inzicht gegeven over mijn eigen gezondheid en wat ik kan veranderen om mijn lichaam meer in balans te krijgen. Het was een hele fijne sfeer met alle ruimte voor vragen en koppeling naar persoonlijke situatie! Als je vage klachten hebt en denkt dat deze wellicht hormoon gerelateerd zijn, zou ik zeker eens een analyse laten uitvoeren door Kayleigh! 🥰
Solange Jungschleger
Solange Jungschleger
2024-03-14
Vandaag een hormoonanalyse gehad bij Inner Healths. Het was ontzettend interessant, veel geleerd en vooral veel handvaten gekregen om zelf aan de slag te gaan ermee. Het is heel persoonlijk, alles wordt echt op jou afgestemd. Zeker een aanrader! Het 10 weken traject lijkt me ook heel waardevol. En Kayleigh is een top coach!